Početna Sport “Voša” i dalje bez pobede u prvenstvu, “Proleter” u finišu meča ispustio...

“Voša” i dalje bez pobede u prvenstvu, “Proleter” u finišu meča ispustio tri boda

0

Novosadski klubovi u Superligi Srbije nisu uspeli da ostvare pobede u četvrtom kolu domaćeg prvenstva, “Vojvodina” je rezimirala na gostovanju “Mačvi”, dok je “Proleter” podelio bodove sa “Napretkom”.

Fudbaleri “Vojvodine” ni posle četiri kola ne uspevaju da uzmu sva tri boda u duelu sa protivnikom. Izabranicima Aleksandra Veselinovića nedostaje efikasna završnica, što se primetilo i u jučerašnjem susretu sa “Mačvom”.

Imali su “crveno-beli” svoje prilike, Veselinović i dalje forsira napadački stil igre, ali posle četiri kola i tri remija, plodovi se još uvek ne vide. Šutirali su Novosađani, a Šapčani su uzvraćali, međutim nijedan tim nije bio dovoljno precizan da bi ozbiljnije ugrozio protivnika.

S druge strane, “Proleter” je bio blizu da upiše i treću pobedu u šampionatu. Tim sa Slane bare poveo je već u 27. minutu preko Čovića. Čuvali su Novosađani prednost, ali nisu uspeli da se izbore sa pritiskom u finišu utakmice.

Vukanović je na samom kraju meča, u 94. minutu, uspeo da pogodi mrežu “Proletera” i donese bod svom timu.

“Proleter” je posle jučerašnjeg remija pao na peto mesto na tabeli, dok se “Vojvodina” sa tri boda u četiri kola nalazi na 12. poziciji.

“Vojvodina” u narednom kolu, koje se igra 18. avgusta, dočekuje “Bačku”, a “Proleter” ide na megdan “Čukaričkom”.

Izvor: 021
Foto: Ilustracija/Pixabay