Početna Sport Voša doživela još jedan poraz, Partizan dao dva gola novosadskoj ekipi

Voša doživela još jedan poraz, Partizan dao dva gola novosadskoj ekipi

0

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na “Karađorđu” od ekipe Partizana rezultatom 0:2 u drugom kolu Mocart Bet Super lige Srbije.

Partizan je bio konkretniji u uvodnim minutima utakmice, a prvu šansu imali su crno-beli, Severina je poslao povratni pas za Meniga, čiji je udarac zaustavio Carević.

Voša je uzvratila u 14. minutu, preko kapitena Čumića, koga je u punom naletu ka otvorenom prostoru ka golu oborio Ilić i zaradio žuti karton, čime je sigurno sprečio veliku šansu za domaći tim. Gosti su nastavili da igraju grubo prema Čumiću, jer je u 19. minutu i Kanute oštro startovao nad kapitenom Voše i zaradio takođe žuti karton.

Nakon toga, ponovo je napao Partizan, u 24. minutu, kada je Severini pobegla lopta, ali je stigla do Saldanje, koji nije uspeo da ugrozi Carevića.

Voša je najopasniji napad imala u 26. minutu, posle duge akcije Malbašić je pobegao po desnoj strani, oštro je gađao kroz peterac, Jovanović je intervenisao. Vošinu ofanzivu nastavio je u 29. minutu Nikolić, čiji je pokušaj izblokirao Ilić.

U 33. minutu ponovo je Čumić bio meta protivničkih igrača, ovaj put je Belić bio oštar, ali je za razliku od svojih saigrača prošao bez žutog kartona.

Do odlaska na odmor, Severina je šutirao još jednom, Carević je bio na mestu, dok je na drugoj strani još jednom probao Bukinac, ali golova nije bilo.

Na samom startu drugog poluvremena, u 47. minutu, Natho je iskoristio prostor da proigra Saldanju koji je pobegao i savladao Carevića za 0:1.

Nakon primljenog gola, Voša je ponovo preuzela inicijativu i imala izgledne šanse između 57. i 60. minuta. Najpre je Crnomarković posle kornera gađao glavom, a Malbašić zakasnio za nekoliko centimetara na drugoj stativi da sprovede loptu u gol. Potom je šutirao i dva puta Čumić, nije uspeo ozbiljnije da ugrozi Jovanovića.

Voša je bila u naletu, Partizan se povukao i čekao šansu iz kontri i dočekao ju je u 74. minutu, Menig je prihvatio loptu na levoj strani, uneo je u sredinu i od prečke savladao Carevića za 0:2.

Radoslav Batak je probao da razdrma svoju ekipu, ušli su Lazar Jovanović i Andrija Radulović, ali promene rezultata nije bilo.

Voša u narednom kolu, u nedelju od 19 časova, gostuje ekipi Napretka iz Kruševca.

Ekipe su nastupile u sledećim sastavima:

Vojvodina: Carević, Lazarević, Jeličić, Crnomarković (od 71. Traore), Bukinac (od 52. Miletić), Zukić, Milosavljević, Malbašić, Nikolić (od 78. Jovanović), Čumić (od 78. Radulović), Vukić (od 46. Bolingi).

Partizan: Jovanović, Stojković (od 64. Filipović), Ilić, Marković, Antić, Belić, Kanute (od 63. Šćekić), Severina (od 83. Trifunović), Natho (od 75. Pantić), Menig, Saldanja (od 82. Nikolić).

Izvor: 021.rs
Foto: FK Vojvodina