Početna Sport Voša ide u Lučane po nove bodove

Voša ide u Lučane po nove bodove

0

Fudbaleri Vojvodine gostuju ekipi Mladosti iz Lučana, u nedelju, u 23. kolu Superlige Srbije.

Nakon prve pobede u prolećnom delu sezone, crveno-bele čeka jedno teško gostovanje na kom se očekuje da opravdaju ulogu favorita.

I dok je Voša treća na tabeli, Mladost zauzima 12. poziciju i ima pet vezanih kola bez pobede. Tri boda je odnela poslednji put početkom decembra, kada je na svom terenu savladala Novi Pazar.

Međutim, prvotimac crveno-belih kaže da ih očekuje teško gostovanje, jer će tim koji je od početka prolećnog dela šampionata uzeo samo jedan, pokušati na sve načine da skine skalp ekipi koja se bori za svoje mesto u Evropi.

Kao bivši igrač Mladosti iz Lučana, Nikola Andrić je odlčno upoznat sa ekipom i smatra da fudbaleri Vojvodine moraju da bude maksimalno skoncetrisani na igru kako bi se u Novi Sad vratili sa nova tri boda. Poručuje, novosadski tim ide u Lučane da se nadigrava.

Igrao sam sa njima tri godine, sve su to iskusni, odlični igrači koji su imali sjajne karijere i znaju svoju ulogu u timu. Trener Neško Milovanović ima svoju taktiku koju već godinama igra i mi smo dobro upoznati sa tim. Sve u svemu moramo da budemo maksimalno skoncetrisani na utakmicu kako bi uzeli nova tri boda -, zaključuje on.

Za utakmicu protiv Mladosti pod znakom pitanja su i dalje Čović i Đurić koji se oporavljaju od lakših povreda i na koje šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović neće još uvek sa sigurnošću moći da računa, dok su svi ostali spremni i konkurišu za sastav tima.

Meč između Mladosti i Vojvodine igra se u nedelju od 13 časova na stadionu u Lučanima, uz multiprenos na Areni sport 2.

Izvor: 021.rs
Foto: Pixabay