Početna Sport Voša protiv Spartaka za finale plej-ofa: Potrebna podrška i pune tribine na...

Voša protiv Spartaka za finale plej-ofa: Potrebna podrška i pune tribine na Spensu

0

Odbojkaši Vojvodine utakmicom protiv Spartaka u petak, 7. aprila, započinju borbu za finale plej-ofa domaćeg šampionata.

U taboru Novosađana nadaju se podršci sa punih tribina u maloj sali Spensa.

Trener Vojvodine Slobodan Boškan kaže da su Subotičani lako izbacili Ribnicu i zasluženo se plasirali u polufinale plej-ofa.

“Spartak drugu godinu zaredom ima sličnu ekipu, igrači se dobro znaju. Igraju borbeno, dobro u napadu, tako da očekujem kvalitetno polufinale. Za nas je važno da polufinalnu seriju počnemo pobedom”, ističe šef stručnog štaba Slobodan Boškan.

Iskusni tehničar Maksim Buculjević vratio se u ekipu posle pauze zbog povrede, a u Milanovcu je imao priliku da oseti malo igru.

“Spartak ima dobar tim, koji će sigurno baciti sve karte na teren, napasti nas i neće nam biti lako. Mi treba da iskoristimo naše dobre strane i kvalitet, poznajemo se dobro, igrali smo više puta ove sezone. Što se mene tiče dobro sam, naravno teško je oceniti kada je čovek 100 odsto spreman i šta to tačno znači. Duga pauza zbog povrede je ostavila traga, ali dobro sam se zalečio i biću na raspolaganju svom treneru i ekipi. Ovim putem pozivam što više ljudi da dođu u petak i podrže, pa da zajedno napravimo prvi korak i da u Suboticu odemo sa vođstvom od 1:0”, zaključuje Buculjević.

Utakmica počinje u 17.30 časova.

Ulaz je besplatan, a tv prenos obezbedila je Radio-televizija Vojvodine.

Izvor: 021.rs
Foto: OK Vojvodina