Početna Sport Voša savladala crno-bele

Voša savladala crno-bele

0

ZIVKO ZIVKOVIC

U derbiju petog kola Superlige u Novom Sadu, fudbaleri Vojvodine pobedili su Partizan rezultatom 3:2. Na stadionu Karađorđe bilo je prisutno oko 8.000 gledalaca.

Vojvodina je povela u 7. minutu. Posle greške Fabrisija, Mirko Ivanić se dokopao lopte i izašao sam ispred golmana Živkovića koji mu je odbranio prvi udarac, ali ne i drugi.

Stanisavljević je postigao novi gol iz slobodnog udarca, identičan onom protiv MTK -a u Ligi Evrope, iskosa sa desne strane pogodio je dalji ugao gola Partizana. U toku je bio 14. minut.

Partizan se vratio u igru u 39. minutu. Sekulić je izgubio loptu na sredini terena, Brašanac je poslao sjajan pas za Abubakara kome nije bilo teško da savlada Žakulu.

Novu grešku napravio je Fabrisijo, što je iskoristio Stanisavljević koji je sjajno proigrao Ožegovića i iskosa udarcem po zemlji pogodio desni ugao i doneo novu veliku prednost svom timu.

Partizan je u 68. minutu smanjio vođstvo Voše na 3:2. Fabrisijo je odlično izveo slobodan udarac, Žakula je uspeo da zaustavi njegov udarac, ali je na odbijenu loptu natrčao Oumaru kome nije bilo teško da postigne novi pogodak.

Autor i foto: RTV