Početna Sport Voša u subotu dočekuje Zvezdu na “Karađorđu”

Voša u subotu dočekuje Zvezdu na “Karađorđu”

0

Fudbaleri Vojvodine dočekaće ekipu Crvene zvezde, u subotu, 25. novembra, u utakmici 16. kola domaćeg šampionata.

Prodaja ulaznica je počela u četvrtak.

Ulaznice po ceni od 1.500 (zapad), 800 (istok), 800 dinara (sever) i 800 dinara (jug) prodavaće se po sledećem rasporedu:

– Petak: na prodajnom mestu kompanije “Gigs Tix” u Novom Sadu (Pariski magazin), od 9 do 19.30 časova moći će da se kupe ulaznice za zapad, istok i jug.

– Subota: na blagajni između južne i zapadne tribine “Karađorđa”, od 13 časova do početka utakmice moći će da se kupe ulaznice za zapad;

– na blagajni na istočnoj tribini (pored restorana “Ognjište”), od 13 časova do početka utakmice moći će da se kupe ulaznice za istok;

– u šopu navijača Vojvodine na zapadnoj tribini “Karađorđa”, u petak, od 10 do 18 časova moći će da se kupe ulaznice za sever, kao i na kapiji severa pre početka utakmice u subotu.

– Karte za jug prodavaće se kod južne tribine.

Svako ko poseduje sezonsku kartu za zapadnu tribinu može uz nju da dobije još jednu besplatnu ulaznicu za ovu utakmicu u navijačkom šopu na dan utakmice, da pokloni nekom koga želi da povede sa sobom.

Fudbalski klub Vojvodina posebno napominje da je, iz bezbednosnih razloga i u dogovoru sa policijom, odlučeno da zapadna, istočna i severna tribina budu predviđene za navijače Vojvodine. Na zapadnu, istočnu i severnu tribinu stadiona neće biti dozvoljen ulaz osobama sa obeležjima FK Crvena zvezda.

Takođe iz bezbednosnih razloga, kupovina ulaznica će biti moguća samo uz ličnu kartu na uvid, a jedno lice će moći da kupi maksimalno četiri ulaznice.

Kapije stadiona biće otvorene dva sata pre početka utakmice, a Fudbalski klub Vojvodina poziva sve gledaoce da na vreme obezbede svoju ulaznicu i ranije uđu na stadion, kako bi se izbegle bespotrebne gužve prilikom ulaska, kao i da svoj klub bodre sportski i u duhu fer-pleja, izbegavajući bilo kakvo nedolično i neprikladno ponašanje.

Utakmica Vojvodina – Crvena zvezda na programu je u subotu u 16 časova.

Izvor: 021.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay