Početna Sport Zagorčić: Zakazali smo trening utakmicu sa Spartakom da vidimo u kakvoj smo...

Zagorčić: Zakazali smo trening utakmicu sa Spartakom da vidimo u kakvoj smo formi

0

Zagorcic

Tokom protekle sedmice fudbaleri Vojvodine trenirali su, ali nisu bili kompletni zbog izostanka reprezentativaca Ožegovića, Nastića, Dinge, Kordića i Radovića.
Oni su bili, ili su još angažovani u raznim selekcijama i u crveno-belom taboru s nestrpljenjem očekuju njihov povratak i priključivanje klupskim drugovima.

I pored toga, šef stručnog štaba Zlatomir Zagorčić zadovoljan je načinom na koji su ostali prvotimci trenirali.

Trenutno je pauza u prvenstvu, a mi se nalazimo u normalnom trenažnom ciklusu. Danas smo zakazali trening utakmicu sa subotičkim Spartakom, pa ćemo imati priliku da vidimo u kakvoj se trenutno formi nalazimo, ali i da procenimo kakvo je stanje igrača koji su izašli ili tek izlaze iz povreda“, rekao je trener novosadskog superligaša.

Zadovoljan sam odnosom igrača prema obavezama, a sve nas raduje povratak Dominika Dinge koji je odradio trening oporavka i biće nam na raspolaganju. Nadam se da će se i ostali reprezentativci vratiti zdravi i da ćemo uskoro imati na okupu sve igrače“, dodao je Zagorčić.

Utakmica sa Subotičanima igra se danas od 15 časova u FC “Vujadin Boškov”, a nastavak prvenstva uslediće 17. oktobra, kada crveno-beli dočekuju Radnički iz Niša.

Autor: Dnevnik