Početna Sport Završena odbojkaška takmičenja – Vojvodina i TENT prvaci Srbije

Završena odbojkaška takmičenja – Vojvodina i TENT prvaci Srbije

0

Sva odbojkaška takmičenja u Srbiji prekinuta su i smatraju se završenim, saopštio je Odbojkaški savez Srbije.

Izvršni odbor Odbojkaškog saveza Srbije, predsedništvo Odbojkaškog saveza Srbije i direktor takmičenja OSS, na elektronskoj sednici, održanoj u utorak, 28. aprila, doneli su odluku da se prekidaju i smatraju okončanim takmičenja u Superligi, Prvoj ligi i Prvoj B ligi za takmičarsku 2019/2020. godinu.

Pobednici su prva tri ranga takmičenja prema zatečenom stanju.

TENT iz Obrenovca u konkurenciji seniorki i Vojvodina NS seme iz Novog Sada u konkurenciji seniora proglašeni su za prvake Srbije, odnosno pobednike Superlige 2019/2020.

Srem iz Sremske Mitrovice u konkurenciji seniorki i Borac iz Starčeva u konkurenciji seniora su pobednici Prve lige 2019/2020. i stiču pravo nastupa u Superligi u sezoni 2020/2021.

Inđija u konkurenciji seniorki i Borac iz Paraćina u konkurenciji seniora su pobednici Prve B lige 2019/2020. i stiču pravo nastupa u Prvoj ligi u sezoni 2020/2021.

Prvacima Druge lige, u konkurenciji seniorki proglašeni su Zaječar (grupa Istok), Gimnazijalac iz Kraljeva (Zapad), As Batajnica (Centar) i Panonija iz Bačke Palanke (Sever), a u konkurenciji seniora Toplički Vitezovi iz Kuršumlije (Istok), Bukovica Putevi iz Ivanjice (Zapad), Šumadija iz Aranđelovca (Centar) i Bečej (Sever).

Izvor: 021
Foto: Pixabay