Početna Sport Zbiljić: Srce mi je bilo puno kada sam čuo da je Premijer...

Zbiljić: Srce mi je bilo puno kada sam čuo da je Premijer Srbije najavio da Voša ima šansu da osvoji titulu

0

U auli Master centra Novosadskog sajma održana je, što je postao deo tradicije, “Veče pod plavom zvezdom”. Ovu zaista lepu manifestaciju zajednički su organizovali Klub prijatelja FK Vojvodina i Sportsko društvo istog imena koja nosi gigant iz Novog Sada.

Čitav događaj organizuje se povodom velikih uspeha koje su u protekloj godini ostvarili klubovi sa imenom Vojvodina a predsednik Sportskog društva i prvi čovek FK Vojvodina Dragoljub Zbiljić na početku je istakao:

“Lepo je biti predsednik i Sportskog društva i Fudbalskog kluba, jer su ovo godine u kojima ostvarujemo velike rezultate”, rekao je Zbiljić. Jedinstveniji smo nego ikad, finansijska situacija je izuzetno stabilna, tako da sve ove uspehe koje su naši sportisti ostvarili doživljavamo sa puno emocija. Srce mi je bilo puno kada sam čuo da je premijer Srbije, gospodin Miloš Vučević, najavio da naš Fudbalski klub ima šansu da osvoji titulu, svi mi verujemo u to, jer zaista titula se nazire. Čestitao bih košarkašima koji su osvojili Ligu Srbije, odbojkašima kojima su pripali Superkup i Kup naše zemlje, rukometašima koji su osvojili dvanaestu titulu šampiona, Superkup i Svesrpski kup, kao i vaterpoliskinjama koje su treći put uzastopno osvojile duplu krunu. Za takav domet Sportsko društvo Vojvodina nagradiće ih sa 200.000 dinara. U godinama za nama prošle su mnoge krize, a u budućnost idemo još jače i uspešnije.

Direktor odbojkaškog kluba Nikola Salatić je kratko odgovorio.

“Svi smo mi članovi gospodskog sportskog društva i ovo večeras je naše porodično okupljanje. Plava zvezda je vodilja svih klubova sa imenom Vojvodina. Što se odbojkaša tiče, želim da se zahvalim rukovodstvu SD Vojvodina što su nam pomogli da realizujemo sve ciljeve u sezoni za nama.”

Potom su Dragoljub Zbiljić i, ispred Kluba priljatelja FK Vojvodina Bojan Vagić uručili priznanja najboljima. Ona su pripala Ženskom vaterpolo klubu Vojvodina za novu duplu krunu, Odbojkaškom klubu, za osvojen Kup i Superkup, Rukometnom klubu za tri trofeja, a posebno, novo ustanovljeno priznanje, pripalo je kapitenu fudbalskog tima Dejanu Zukiću za iskazanu ogromnu ljubav i privrženost klubu.

“Čast mi je i privilegija što sam prvi nosilac ovog priznanja”, rekao je Zukić. Vojvodinu treba još više voleti, a ja je volim ludo. U njoj sam od moje dvanaeste godine i jako dobro znam da mi ona znači.

Prisutne su odabirom navijačkih pesama razveselili članovi dečijeg hora Srpskog narodnog pozorišta, pod upravom Verice Pejić. Za nastup su dobili prave ovacije.

Izvor: Dnevnik.rs
Foto: Arhiva