Početna Aktuelno “Diplomacy & Commerce Walking Dinner with the Mayor of Novi Sad” –...

“Diplomacy & Commerce Walking Dinner with the Mayor of Novi Sad” – Ambasadori stranih zemalja otkrivaju bogatu istoriju Novog Sada

0

Udruženje Centar za lokalnu demokratiju u saradnji sa kompanijom Color Media Communications, uz finansijsku podršku Gradske uprave za privredu Grada Novog Sada, zajedno sa magazinom Diplomacy&Commerce, u četvrtak, 2. decembra, organizuje “The Walking Dinner with the Mayor of Novi Sad”.

U okviru koncepta nazvanog “Walking Dinner with Mayor of Novi Sad” ambasadori i predstavnici međunarodnih organizacija posetiće restoran “Špajz” Salaša 137, na Trgu republike gde će se uz bogato predjelo upoznati sa istorijom Riblje pijace u Novom Sadu.

Večera će se nastaviti glavnim jelom, uz tamburaše u restoranu “Lazin salaš”, u ulici Laze Telečkog, u kući u kojoj se nekada nalazila štamparija Srpskog narodnog pozorišta – “Talija”.

Na samom kraju ove zanimljive ture, svi gosti posetiće i poslastičarnicu “Carigrad” jednu od najstarijih u Novom Sadu koja postoji još od 1937. godine, na Bulevaru Mihajla Pupina.