Početna Aktuelno Online konferencija “Leto 2021: Rekapitulacija” u utorak, 28. septembra

Online konferencija “Leto 2021: Rekapitulacija” u utorak, 28. septembra

0

Kompanija Color Media Communications koja tradicinalno prati trendove u turizmu i HoReCa industriji organizuje online konferenciju “Leto 2021: Rekapitulacija” upravo sa ciljem da čujemo kako je bilo, gde je moglo bolje i šta smo naučili kada je u pitanju letnja sezona, koja je sada već iza nas. Vreme je za rekapitulaciju – svođenje bilansa i izvlačenje pouka za narednu sezonu.

Kako su poslovali gradski hoteli, ali i kompletna HORECA industrija? Da li je pomoć država stigla u pravom momentu i da li je bila dovoljna? Kako je prevaziđen problem manjka radne snage? Koliko je izazovno bilo organizovati letnje festivale uz poštovanje mera i propisa? – Samo su neka od pitanja na koje ćemo pokušati da damo odgovore u toku trajanja konferencije.

Kroz uvodna obraćanja i tri panela o pomenutim temama će govoriti predstavnici turističkih organizacija regiona, opština, organizatori letnjih festivala, predstavnici vodećih hotela regiona i mnogi drugi.

Svi zainteresovani konferenciju će moći da prate uživo u utorak, 28. septembra, sa početkom u 09.30 časova na Youtube kanalu Color Media Communications.

Više detalja o programu konferencije i učesnicima potražite na zvaničnom sajtu: http://communications.rs/rekapitulacija/