Početna Crna hronika Četiri udesa i čak 11 povređenih u Novom Sadu i okolini

Četiri udesa i čak 11 povređenih u Novom Sadu i okolini

Čak 11 građana povređeno je u četiri udesa koji su se proteklog dana dogodili na ulicama Novog Sada i u okolini grada.

Kako za 021 kaže dr Zoran Krulj iz novosadske Hitne pomoći, dve urgentne ekipe intervenisale su juče, nešto nakon osam sati, zbog udesa na uglu Šumadijske i Ulice Moše Pijade u Kaću.

U sudaru automobila i kamiona povređeno je petoro putnika – 48-godišnja žena i trojica muškaraca stari 20, 27 i 32 godine su, nakon zbrinjavanja, prevezeni u Urgentni centar, s tim što je 20-godišnji mladić zadobio, po viđenju lekara, teške povrede u vidu politraume. Povređena je i 16-godišnja devojčica i ona je prevezena u Dečiju bolnicu na dalju dijagnostiku.

Desetak minuta kasnije, lekarska ekipa intervenisala je na uglu Kisačke i Jovana Subotića u Novom Sadu. Tu je oborena 69-godišnja biciklistkinja, koja je zbrinuta i prevezena u Urgentni centar.

U Urgentni centar je oko 14 časova prevezen i 31-godišnji muškarac, povređen u sudaru motora i automobila na Bulevaru Mihajla Pupina.

Četvoro je povređeno i u udesu koji se oko 21:30 dogodio na Temerinskom putu, na potezu prema Bačkom Jarku. Prema rečima dr Krulja, u udesu su učestvovala tri vozila, te su intervenisale dve lekarske ekipe.

Povređeno je četvoro putnika, uzrasta 29, 30, 41 i 24 godine. Sva četvorica prevezena su u Urgentni centar.

Izvor: 021
Foto: Pixabay