Početna Crna hronika Detalji ubistva Merime Redžepov

Detalji ubistva Merime Redžepov

nosebleed-in-sink-1475760-640x480

Mihalj Skivjani (58), iz Novog Sada, na saslušanju u policiji opisao šta je prethodilo zločinu poslednjeg dana 2015. godine, kad je u stanu u Ljermontovoj ulici ubijena Merima Redžepov (29) koja se, prema nezvaničnim podacima, bavila prostitucijom.

– Otišao sam te večeri kod Merime, s kojom sam bio u ljubavnoj vezi. Veče nam je lepo krenulo, pili smo alkohol, vodili ljubav i sve je bilo u redu. Onda ju je oko ponoći neko pozvao na mobilni. Čuo sam kako odgovora: „Ne mogu večeras, imam klijenta kod sebe.“ – objašnjava u svom iskazu osumnjičeni koji je uhapšen za manje od 24 sata nakon ubistva, i istakao da je pobesneo kad je shvatio da ga Merima gledao kao svaku drugu mušteriju.

– Pitao sam je: „Jesam li ti ja klijent ili momak?“ Počeli smo da se svađamo, razmenili smo užasno pogrdne reči. U jednom trenutku ona je skočila na mene i počela da me udara, a ja sam dograbio čekić koji sam ugledao i počeo iz besa da je udaram po glavi i telu. Udarao sam je sve dok nisam bio siguran da je mrtva. Nisam mogao da podnesem da se daje i drugima za pare, a ja sam je voleo – navodno je ispričao Skivjani, a prenose beogradski mediji.

Merimino telo pronađeno je u četvrtak ujutro. Ona je bila podstanar u tom stanu, a prijavljena je bila na drugoj adresi. Jedan od komšija iz zgrade odmah ujutro pozvao je vlasnika stana i rekao mu da se u toku noći iz stana čula užasna galama, vriska i zapomaganje. On je pokušao da dobije podstanarku na fiksni i na mobilni telefon, a pošto se nije javila, rešio je da ode i vidi o čemu je reč. Kad je stigao, zatekao je Merimu kako leži na podu sobe. Krvi je bilo svuda naokolo. Odmah je pozvao policiju i Hitnu pomoć.

Sudskom obdukcijom utvrđeno je da je Merima preminula nasilnom smrću i da joj je lobanja bukvalno smrskana od udaraca, a utvrđene su joj i brojne povrede po telu.

Izvor: Telegraf
Foto: Freeimages