Početna Crna hronika Devet osoba povređeno u udesima u Novom Sadu i okolini

Devet osoba povređeno u udesima u Novom Sadu i okolini

0

U protekla 24 časa u Novom Sadu i okolini dogodilo se pet saobraćajnih nezgoda u kojima je povređeno devetoro ljudi.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 8h na Bulevaru oslobođenja, oborena je 58-ogodišnja pešakinja. Ona je zbrinuta i prevezena na odeljenje hirurgije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine, kaže portparol Hitne pomoći, dr Zoran Krulj.

Oko 11:30h na uglu ulica Futoške i Nikole Tesle oboren je biciklista star 70 godina, koji je takođe prevezen na odeljenje hirurgije KCV-a.

Četiri osobe povređene su u udesu koji se dogodio oko 14h u ulici Narodnog fronta. U ovoj saobraćajnoj nezgodi učestvovala su dva vozila, a 48-ogodišnjakinja je zbrinuta na licu mesta i prevezena na hirurgiju, dok su ostali učesnici u nezgodi upućeni na isto odeljenje KCV-a.

Oko 14:15h dogodila se saobraćajna nezgoda u Petrovaradinu, na Trandžamentu kod vodovoda, u kojoj su učestvovala dva vozila. Dva muškarca stara 24 i 46 godina zbrinuta su na licu mesta i potom prevezena na odeljenje hirurgije KCV-a. Treći povređeni u ovoj nezgodi dobio je uput da se u slučaju potrebe javi u KCV.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Veterniku oko 18:45 časova oboren je 34-ogodišnji motociklista. Nezgoda se dogodila na uglu ulica Vojvode Mišića i Sonje Marinković, a nakon inicijalnog zbrinjavanja povređeni je prevezen na dalju dijagnostiku.

Izvor: 021
Foto: Pixabay