Početna Crna hronika U dva odvojena udesa, dvoje poginulih

U dva odvojena udesa, dvoje poginulih

0212007.48

16:30

Vozač “ford fokusa” novosadskih registarskih oznaka, poginuo je jutros oko 10 sati u Rumenki, kada je svojim vozilom prešao u drugu kolovoznu traku i sudario se sa kamionom koji je dolazio iz suprotnog smera, saopštiča je Policijska uprava u Novom Sadu. Kako saznajemo poginuo je 52-godišnji meštanin Rumenke. Policija je obavila uviđaj, a nadležni tužilac će posle utvrđivanja svih relevatnih činjeca odlučiti da li će podizati krivičnu prijavu protiv vozača kamiona.
Iz policije saopštavaju i da je prošle subote, u saobraćajnoj nesreći u Futogu poginuo 65-togodišnji Beograđanin. On je na raskrsnici Ulica Sonje Marinković i carice Milice, svojim “pežoom” prešao u suprotnu kolovoznu traku i direktno udario u kamion koji se kretao ka Begeču.

11:41

Jedna osoba je poginula, a jedna je lakše povređena u saobračajnoj nesreći koja se jutros oko 10 sati dogodila na
putu koji spaja Rumenku i Bački Petrovac. Kako nezvanično saznajemo, sudarili su se kamion i „ford fokus“. Ekipa Hitne pomoći prevezla je povređeno u Klinički centar Vojvodine, dok je policija obavila uviđaj na licu mesta. Saobraćaj se na tom delu puta odvijao bez prekida, ali otežano. Više informacija očekujemo posle saopštenja Policijske uprave u Novom Sadu.

Autor: NsHronika.rs