Početna Crna hronika Nađeno telo žene u Dunavu kod Sremskih Karlovaca

Nađeno telo žene u Dunavu kod Sremskih Karlovaca

0

Telo utopljene žene pronađeno je danas u Dunavu nizvodno od Sremskih Karlovaca, potvrđeno je za 021.rs u novosadskoj policiji.

Telo je preneto na Institut za sudsku medicinu. Po nezvaničnim saznanjima, u vodi je bilo duže vreme i dok se ne završi obdukcija i uradi identifikacija, ne može se znati o kome je reč.

Beživotno telo je oko 15 časova pronašao jedan ribolovac.

Iako se to za sada ne može sa sigurnošću reći, sumnja se da se radi o Mariji Grahovac (40) za kojom se traga od kada je 23. februara pala sa Mosta slobode, odnosno postoji sumnja da je gurnuta.

Podsećamo, Marijinom suprugu Z.G. (46) u međuvremenu je sud odredio pritvor, nakon što je tužilaštvo podnelo krivičnu prijavu protiv njega zbog sumnje da je počinio ubistvo.

On je pre privođenja izjavio da je Marija skočila u reku nakon što je izašla iz kola, a da je svemu prethodila svađa. Tužilaštvo sumnja da je on zapravo u naletu besa ženu gurnuo sa mosta 23. februara oko jedan čas posle ponoći.

Prema nezvaničnim informacijama iz istrage, sumnja se da je on podigao ruku na svoju ženu u naletu ljubomore. Marija Grahovac je bila profesorka likovnog u Osnovnoj školi “Miroslav Antić” u Futogu, a njen muž je profesor u Mašinskoj školi. Imaju ćerku od 11 godina.

Izvor: 021.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay