Početna Crna hronika Novosađani uhapšeni zbog preprodaje narkotika

Novosađani uhapšeni zbog preprodaje narkotika

0

ThinkstockPhotos-450663717

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu protiv četiri osobe podneće krivične prijave u redovnom postupku zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet i nedozvoljeno držanje opojnih droga.

Prilikom pretresa kuće u Žablju, koju su iznajmila dvojica mladića iz tog mesta, policijski službenici su pronašli dvanaest stabljika indijske konoplje, kao i opremu namenjenu za proizvodnju marihuane u laboratorijskim uslovima. Protiv njih biće podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prilikom pretresa stana tridesetdvogodišnjeg Novosađanina pronađeno je trinaest paketića u kojima se nalazi biljna masa zelene boje za koju se pretpostavlja da je droga marihuana, težine oko 27 grama, digitalna vagica i novac. Protiv njega će u redovnom postupku biti podneta krivična prijava za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Protiv dvadesetogodišnjeg mladića iz Novog Sada, kod koga je policija pronašla praškastu supstancu za koju se pretpostavlja da je amfetamin, težine 5,5 grama, biće podneta krivična prijava za krivično delo nedozvoljeno držanje opojnih droga.

Autor: NSHronika.rs
Foto: Ilustracija – Guliver / ThinkstockPhotos