Početna Crna hronika Novosađanka zbog ljubavi sa Fejsbuka ostala bez stana i novca

Novosađanka zbog ljubavi sa Fejsbuka ostala bez stana i novca

fejsbuk

Novosađanku Jelenu P. prevario je partner Milan R, koji joj je ukrao kovertu sa 25.000 evra i ostavio bez stana. “Ostala sam bez igde ičega. U trenu, moja deca i ja izgubili smo krov nad glavom. Netragom, zajedno sa Milanom sa kojim sam planirala da provedem ostatak života, nestalo je i 25.840 evra od prodatog stana. Sada bukvalno nemam ništa, zbog čoveka kome sam naivno poverovala da mu je stalo do mene“.

Ovako počinje svoju ispovest Novosađanka Jelena P. (44) koja je Milana R. (43) iz Beograda, pre oko dve godine, upoznala putem Fejsbuka. Jedno vreme su se zabavljali, a onda su odlučili i da žive zajedno. Ova samohrana majka sina (22) i ćerke (20) potpuno je očajna jer sada utočište mora da traži kod oca, inače, srčanog bolesnika.

Nedavno sam prodala svoj stan, jer smo Milan i ja planirali venčanje pa smo, razumljivo, želeli komforniji prostor. Poverovala sam mu da ima dvoje dece iz jednog braka. Kad smo se zbližili, bio je pažljiv prema meni, a što je najvažnije, bezrezervno je prihvatio moju decu. Ništa nije nagoveštavalo nevolju“, kaže Jelena. Navodi da je i bez njega planirala kupovinu većeg stana, da bi ona i deca imali više prostora. Odluka o zajedničkom životu sa Milanom samo je ubrzala preseljenje. Dok je on bio na Malti, odakle joj se javio, Jelena je krenula u prodaju stana preko agencije.

On se vratio krajem oktobra, a u međuvremenu se pojavio i kupac. Angažovala sam i advokate za pregovor, sve je overeno kod notara i 15. oktobra sam prodala stan. Zajedno smo išli da gledamo drugi, koji smo nameravali da kupimo“, priča ova Novosađanka. Dan kasnije, 16. oktobra, Jelena je, kaže, ostala bez 25.840 evra, a do 18. oktobra je, po dogovoru, morala stan da preda novom vlasniku. Dok je bila na poslu, zajedno sa kovertom u kojoj je bio novac, nestao je i Milan. U torbi je odneo i svoje stvari.

Dve godine smo bili u vezi. Privukao me je slatkorečivošću. Sada mi deluje čudno što nije imao fotografiju na Fejsbuku, ali jednostavno, bila sam kao omađijana. Verovala sam mu. Mnogo lošeg sam prošla sa bivšim suprugom, a Milan je bio sušta suprotnost“, priča Jelena za Novosti. Verujući da će ga policija pronaći, i sama je krenula u potragu. Stupila je u kontakt sa njegovom bivšom suprugom i saznala da je do sada imao tri žene i da je otac četvoro dece, a ne dvoje, kako je govorio.

Ona tvrdi da je svima dužan, pa i familiji, i da ga svi zbog toga traže. Otkrila sam da je Milanova žrtva i jedna Beograđanka. Njoj je uzeo ‘samo’ 2.000 evra. Očigledno je da živi na račun žena, stakorečiv je i zna kako da se podvuče pod kožu“, kaže prevarena Novosađanka.
Novosadska policija vodi istragu na osnovu Jelenine krivične prijave zbog krađe. Inspektorima je dala njegove fotografije, a na društvenim mrežama je uspela, kako kaže, da pronađe dva Milanova profila sa lažnim fotografijama. “Sve ću učiniti da ga pronađem. Ko zna koliko je njih još unesrećio. Mora biti zaustavljen“, poručuje Jelena.

Autor: Novosti
Foto: Ilustracija