Početna Crna hronika Odbila udvaranje, on je upucao

Odbila udvaranje, on je upucao

0

Borko Milić (60), koji je uhapšen zbog sumnje da je hicima iz puške upucao Anu Hardi (50) saslušan je u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana, saznaje “Blic”.

Osumnjičeni Milić pokušao je da se odbrani kod dežurnog tužioca pravdajući se i negirajući zločin, međutim u tome nije uspeo.

Dokazi koji su do sada prikupljeni u istrazi pokušaja ubistva Ane Hardi, bili su dovoljni da tužilac predloži Miliću pritvor, koji je sudija za prethodni postupak potvrdio.

Kako “Blic” saznaje Miliću je pritvor određen kako ne bi uticao na svedoke, uništio dokaze, ali i zbog bojazni da ne dovrši pokušano – ubije ženu koja mu je čuvala majku, a kojoj se udvarao.

Nesrećna žena, koju je Milić upucao u stomak operisana je i nalazi se na odeljenju intezivne nege Kliničkog centra Vojvodine. Kako navode u ovoj ustanovi stabilnog je stanja i oporavlja se.

Inače, krvavi pir Milića, dogodio se u ponedeljak kada je Borko došao kod Ane kući u Gardinovce nadomak Novog Sada.

Do svađe je, navodno, došlo zbog neuzvraćene ljubavi jer je Borko, prema navodima komšija, odavno pokušavao da nagovori Anu da budu u vezi, što ona nije htela.

Pucao joj je u stomak, a zatim ostavio poruku: “Ja sam je ubio! Borko.”

Nesrećnu ženu pronašla je komšinica, koja je primetila razvaljena vrata kuće. Kada je ušla unutra, videla je krvave tragove i Anu kako leži na podu. Rukama je prekrivala ranu na stomaku i, iako u velikim bolovima, pribrano objasnila da je Borko pucao u nju i da pozove pomoć.

Izvor: Blic
Foto: Ilustracija/Pixabay