Početna Sport “Vojvodina” pred gostovanje u Nišu: Biće teško, ali verujemo u pobedu

“Vojvodina” pred gostovanje u Nišu: Biće teško, ali verujemo u pobedu

0

Fudbaleri “Vojvodine” gostuju danas “Radničkom” u Nišu u okviru 29. kola Superlige Srbije.

Takmičenje u domaćem prvenstvu nastavlja se posle dvonedeljne pauze zbog obaveza nacionalnog tima. Do početka plej-ofa ostala su samo dva kola, kada će konačno biti poznato koje će se ekipe boriti za nastupe u Evropi. Nišlije ove sezone igraju dobro, što ih je odvelo na treće mesto domaćeg šampionata, dok je “Vojvodina” osma.

Ipak, fudbaleri “crveno-belih” su optimistični pred gostovanje na Čairu. Veznjak “Vojvodine” Lazar Arsić veruje u pobedu.

– Očekuje nas veoma teška utakmica u Nišu. To je ekipa koja je sastavljena od dosta iskusnih fudbalera koji znaju da igraju na rezultat. Atmosfera će biti sjajna, u to sam ubeđen. Sve je na nama, ukoliko uđemo u utakmicu maksimalno motivisani i fokusirani, sa ambicijom da pobedimo, mislim da će tako i biti. Očekujem pozitivan rezultat, verujemo u to – poručuje Arsić.

U “Vojvodini” gledaju na “Radnički” kao na najvećeg rivala u borbi za Evropu, iako ih razdvaja devet bodova. I pored toga, za odbrambenog igrača novosadskog kluba Nikolu Antića, treće mesto je dostižno.

– Utakmice protiv Nišlija su uvek bile dobre i nezgodne. Imamo dosta motiva da se izborimo treće mesto. Mislim da je to dostižno. “Radnički” je sastavljen od dobrih igrača, znamo otprilike kako igraju, ali ćemo se skoncentrisati na nas. Dobro smo radili ove dve nedelje, mislim da ćemo uspeti da napravimo dobar rezultat i da se vratimo sa pobedom – kaže Antić.

“Vojvodina” i “Radnički” su u prošloj godini odigrali tri meča i sva tri su se završavala nerešenim rezultatom.

Utakmica između “Vojvodine” i “Radničkog” na “Čairu” igra sedanas sa početkom u 15 časova.

Izvor: 021
Foto: FK Vojvodina – Youtube/printskrin