Početna Crna hronika Potraga za osobom koja iz vazdušne puške puca po prolaznicima na Bulevaru...

Potraga za osobom koja iz vazdušne puške puca po prolaznicima na Bulevaru Jaše Tomića

Novosadska policija od petka pokušava da identifikuje osobu koja iz vazdušne puške puca na prolaznike na Bulevaru Jaše Tomića, blizu ugla sa ulicama Kraljevića Marka i ulice Save Ljubojeva.

Zbog zadobijenih povreda je prema informacijama 021.rs do sada bar jedna osoba morala da se javi u Urgentni centar, a očevici navode da je još nekoliko ljudi pogođeno.

U policiji su nam potvrdili da su dobili prijavu građana i da rade na identifikaciji i pronalaženju počinioca.

Reporter 021.rs je razgovarao i sa Novosađankom koja je u petak uveče pogođena. Ona nam je ispričala da je šetala sa ćerkom, kada je pogođena u ruku.

“U petak predveče oko 20:30 časova šetala sam se Bulevarom Jaše Tomića, trotoarom, ka ulici Kraljevića Marka sa ćerkom, bila sam bliža stambenoj zgradi koja se vodi na ulicu Save Ljubojeva i koja gleda ka Bulevaru Jaše Tomića. Čula sam zvuk, šištanje i osetila bol u desnoj nadlaktici. Nisam odmah shvatila šta se dešava, ali sam videla da se nešto dešava i čoveka koji ide iza nas, koji se uhvatio za vrat. Tada sam shvatila da nas neko gađa iz zgrade i potrčale smo dalje i sklonile se. Čovek koji je isto pogođen je nastavio dalje, valjda ne shvatajući da ga je dijabola pogodila. Pošto nismo uspele da vidimo odakle se pucalo, otišle smo pravo u policiju u Kralja Petra, gde su sve zapisali i uputili me u Urgentni, gde su konstatovali da sam upucana iz vazdušne puške”, priča ova Novosađanka, koja je 021.rs dostavila i fotografije dijabola.

Ona je za 021.rs navela i da je narednog jutra prošla istim mestom i na trotoaru pronašla tri metka dijabole koje je predala policiji naknadno.

O tome da neko puca po prolaznicima na uglu Kraljevića Marka, Bulevara Jaše Tomića i ulice Save Ljubojeva, čuli su stanari u ovom kvartu, jer se policija raspitivala i tragala za počiniocem, a koliko se može čuti, bilo je još povređenih.

Na jednom od ulaza u zgradu okačeno je obaveštenje “Komšije, u vašem ulazu imate ludaka koji s prolaza puca na ljude iz vazdušne puške. Molim komšiju koji je primetio iz kog stana neko vežba gađanje da prijavi policiji (sinoć ga nisu locirali). Jer možda ste vi sledeća meta!”

Izvor: 021
Foto: Pixabay