Početna Crna hronika Težak udes u Futogu: Muškarac na reanimaciji

Težak udes u Futogu: Muškarac na reanimaciji

0

Jedan težak i tri lakša udesa dogodila su se proteklog dana na ulicama Novog Sada.

Prema rečima dr Aleksandre Dobrović iz Hitne pomoći, u udesu koji se nešto pre 10 časova dogodio u Podunavskoj ulici naizgled lake telesne povrede zadobila je 36-ogodišnja žena. Ona je zbrinuta, a potom prevezena u Urgentni centar.

Motociklista (37) povređen je u udesu koji se u 17:15 časova dogodio na uglu Hadži Ruvimove i Bulevara Evrope. On je usled pada s motora zadobio povrede lumbalnog dela kičme, a lekarska ekipa ga je zbrinula i prevezla u Urgentni centar.

Na parkingu tržnog centra Big oko 22 časa došlo je do udesa, a Hitna pomoć zbrinula je trojicu povređenih muškaraca. Oni su zadobili povrede vrata, a prevezeni su u Urgentni centar.

Kasno sinoć, oko dva časa ujutro, dogodio se udes u Ulici Svetozara Markovića 74 u Futogu. U sudaru dva automobila povređen je 24-ogodišnji mladić, koji je zadobio naizgled tešku traumu glave. Lekarska ekipa prevezla ga je na reanimaciju, dodaje dr Dobrović. Drugi povređeni je takođe muškarac u dvadesetim godinama, koji je s kontuzionim povredama noge prevezen u Urgentni centar nakon zbrinjavanja.

Izvor: 021.rs
Foto: Pixabay