Početna Crna hronika Troje biciklista povređeno u udesima u Novom Sadu i okolini

Troje biciklista povređeno u udesima u Novom Sadu i okolini

0

Pet osoba, među kojima je troje biciklista, povređeno je u četiri saobraćajne nezgode koje su se u protekla 24 časa dogodila u Novom Sadu i okolini.

Prva saobraćajna nezgoda dogodila se u 10:20 časova na kružnom toku na uglu Bulevara Evrope i Rumenačkog puta. U sudaru dva automobila povređen je 23-ogodišnji mladić i 70-ogodišnja žena. Nakon pregleda i zbrinjavanja na licu mesta, dvoje povređenih prevezeni su u Urgentni centar, kaže za 021 dr Zoran Krulj iz Hitne pomoći.

Sat vremena kasnije, na uglu Rumenačkog puta i Avijatičarske udaren je biciklista na pešačkom prelazu. U pitanju je muškarac star 85 godina. Nakon ukazane pomoći i inicijalnog zbrinjavanja prevezen je na hirurgiju Kliničkog centra Vojvodine.

U 19:48h na uglu Novosadskog sajma i Hajduk Veljkove povređen je biciklista (40) koji je zbrinut na licu mesta i prevezen na dalju dijagnostiku u UC.

U 20:54h u Futogu u Ulici Radeta Kondića u blizini Vuković pumpe povređena je biciklistkinja (43). Ekipa Hitne pomoći pregledala je i zbrinula povređenu ženu na licu mesta i prevezla je u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.

Izvor: 021
Foto: Pixabay