Početna Crna hronika Uhapšen nakon što je ubio srnu i lane

Uhapšen nakon što je ubio srnu i lane

0

animal-1367182_640

Novosađanin star 55 godina uhapšen je neposredno nakon nezakonitog lova.

Policija sumnja da je 17. januara na lovištu “Ratno ostrvo” u Šangaju, ubio srnu i lane, a u neposrednoj blizini je pronađen lovački karabin, koji je bio u legalnom posedu njegovog brata.

Pretresom kuće osumnjičenog policija je pronašla blizu 400 komada municije, dve puške, prigušivač i četiri okvira za municiju, od kojih je jedan za automatsku pušku. Osim ovog ilegalnog oružja, u istoj kući policija je pronašla još sedam lovačkih pušaka i tri pištolja, koji su bili u legalnom posedu uhapšenog Novosađanina i njegovog brata.

Neposredno pre pretresa kuće, sin osumnjičenog je sakrio četiri puške, od kojih su dve bile u ilegalnom posedu, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo prikrivanje.

Svo pronađeno naoružanje je odneto zbog bezbednosti, a policija će za oružje u legalnom posedu pokrenuti postupak kako bi im ono bilo trajno oduzeto.

Nakon veštačenja i prikupljanja dokaza, protiv osumnjičenih biće podnete odgovarajuće krivične prijave u redovnom postupku

Izvor: Novisad.com
Foto: Ilustracija/Pixabay

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here