Početna Crna hronika Uhapšeni navijači Vojvodine koji su pretukli mladića na stadionu Karađorđe

Uhapšeni navijači Vojvodine koji su pretukli mladića na stadionu Karađorđe

Kako portal nsuzivo.rs prenosi, navijači Vojvodine Nemanja Toprek i Uroš Vujović uhapšeni su po poternici, jer se sumnjiče za nanošenje teških telesnih povreda Nikoli Ćulumu u februaru ove godine. Ćulum je pretučen u prostorijama stadiona Karađorđe.

Ćulumu su inače konstatovane teške telesne povrede u vidu polomljene leve jagodične kosti i levog dela gornje vilice, navedeno je u zapisniku koji je preneo portal Nova.rs. Prebijanje je okarakterisano kao krivično delo nasilničko ponašanje i teška telesna povreda. Kako ovaj portal saznaje, Toprek i Vujović su se nakon prebijanja krili u Republici srpskoj.

Podsetimo, nakon prebijanja mladića stadion je dobio obezbeđenje 24 časa sedam dana u nedelji. Za petoricu mladića koji su osumnjičeni za ovo prebijanje govorilo se da su bliski saradnici Slobodana Milutinovića Snajpera koji je bio hapšen u Republici srpskoj 3. marta ove godine.

Inače, zbog sumnje da je želeo da iznudi novac od fudbalera Milana Devetka, u spektakularnoj policijskoj akciji na Bulevaru patrijarha Pavla uhapšen je Dragan Banjac zvani Miša.

Izvor: Nsuzivo.rs
Foto: Pixabay