Početna Crna hronika Užasan kraj potrage za Nikolom Stojčićem: Telo mladića iz Novog Sada pronađeno...

Užasan kraj potrage za Nikolom Stojčićem: Telo mladića iz Novog Sada pronađeno u Zemunu

nikola fb_1000x0

Nakon devet dana potrage beživotno telo Nikole Stojčića (16) iz Novog Sada, čiji je nestanak prijavljen u četvrtak pronađeno je juče u Dunavu u Zemunu, a roditelji su ga danas indentifikovali.

Njegovo beživotno telo pronađeno je juče kod restorana “Venecija” u Zemunu, a policija je tek danas potvrdila da se zapravo radi o Nikoli za kojim je tragao ceo Novi Sad.

Nikola je poslednji put viđen u sredu uveče oko 21.30 kada je iz Kisača, gde stanuje, krenuo za Novi Sad od kada mu se gubi svaki trag.

Nikola je kazao da ide u teretanu u Kisaču, međutim, ja sam ga video u autobusu za Novi Sad. Telefon mu je bio aktivan još 30 ili 40 minuta i od tada mu se gubi svaki trag – rekao je prekjuče otac dečaka.

Nestao je dan pred rođendan, a njegova porodica i prijatelji alarmirali su ceo srpski Fejsbuk.

U potragu su se priključili i Nikolini drugari koji su odštampali pamflete na kojima se nalazi fotografija nestalog momka. U većini autobusa polepljene su fotografije nestalog mladića, dok Nikolini drugari na različitim destinacijama pokušavaju od građana da saznaju da li iko može nešto da im kaže ili su možda videli njihovog drugara u gradu. Priča je, nažalost, dobila najgori epilog.

Izvor: Blic.rs
Foto: Facebook