Početna Crna hronika Zapaljen džip vođe navijača FK “Vojvodina”

Zapaljen džip vođe navijača FK “Vojvodina”

0

Džip “Volvo XC 90” zapaljen je u petak oko 2.30 u Krilovoj ulici ispred broja 3 u Novom Sadu, a kako nezvanično saznaje “Blic”, to vozilo je koristio jedan od vođa navijača FK “Vojvodina” koji je i član skupštine novosadskog prvoligaša.

Vozilo je naime poliveno nekom tečnošću i nakon toga zapaljeno, a na mestu incidenta brzo su se po prijavi pojavile ekipe policije, vatrogasne jedinice i Hitne pomoći koja na sreću nije intervenisala jer nije bilo povređenih.

Istraga povodom ovog incidenta i dalje je u toku a prema izvorima “Blica” u policiji i dalje se utvrđuje ko je vlasnik vozila jer ga je navodno pomenuti vođa navijača (ime poznato redakciji) samo redovno koristio.

Inače, pomenuti vođa navijača od ranije je poznat pravosudnim organima i osuđivan je zbog prodaje droge i napada na policajca, a i ranije mu je paljen automobil koji takođe nije bio registrovan na njegovo ime.

Policija još nije izdala zvanično saopštenje povodom ovog slučaja, a javnost ovaj incident povezuje sa nesuglasicama u FK “Vojvodina” koje su kulminirale nedavnim saopštenjem članova skupštine tog kluba iz redova navijača koji su na najoštriji način izrazili nezadovoljstvo radom rukovodstva tog prvoligaša.

Izvor: Blic
Foto: Ilustracija/Pexels