Početna Gradske teme Besplatni treninzi na Đačkom igralištu od ponedeljka

Besplatni treninzi na Đačkom igralištu od ponedeljka

0

Besplatni treninzi na Đačkom igralištu, koje svake godine organizuju treneri i administratori Fejsbuk stranice “Free treninzi Đačko Novi Sad”, počeće sutra, 3. aprila, u 18 sati i održavaće se svakog narednog ponedeljka u trajanju od sat vremena.

Trener Stevan Dražić rekao je za Dnevnik da s njima mogu trenirati sve punoletne osobe koje nemaju zdravstvene probleme.

– Prvih deset minuta je predviđeno za zagrevanje, koje se sastoji od laganog trčanja i vežbi oblikovanja, a glavni deo treninga traje četrdesetak minuta i sadrži vežbe crosfita, funkcionalnog, HIIT, metaboličkog, fitnes i sličnih treninga – rekao je Dražić i dodao da je istezanje predviđeno za sam kraj treninga.

Treneri ove godine u saradnji sa Savezom studenata Medicinskog fakulteta organizuju i besplatan monitoring medicinskih i psihofizičkih parametara vežbača, koji će im biti motivacija da nastave sportske aktivnosti.

Svi zainteresovani mogu im se javiti putem Fejsbuk stranice da bi treneri mogli da osmisle strukturu treninga prema broju prijavljenih.

Izvor: Novisad.com
Foto: Ilustracija/Pixabay