Početna Gradske teme Budite uvek u Focusu: Fokusirajte se na najbolje stvari

Budite uvek u Focusu: Fokusirajte se na najbolje stvari

Ford_Focus_REDBLACK_

Složićete se da u životu uvek treba biti fokusiran na one najbolje stvari. Kada je reč o automobilima, pravi primer daje Ford Focus!

Fokusirajte se na uspeh. Sa Fordom Focus bićete uvek i svuda u fokusu, jer on već skoro dve decenije predstavlja oličenje uspeha. Uživajte u fokusu kao što Focus, najprodavaniji globalni Ford, uživa u naklonosti kupaca širom planete.

Ako nešto ne promenimo, naša planeta će biti sve više ugrožena u budućnosti. Budite u trendu i fokusirajte se na očuvanje životne sredine. Focus pokreće revolucionarni EcoBoostagregat koji je pet godina uzastopno proglašavan najboljim na svetu u klasi malihmotora. Minimalno zagađuje okolinu i u proseku troši tek 4,6 litara benzina.

NewFordFocus_02

Pratite modu i fokusirajte se na sopstveni imidž. Focus nudi paletu fenomenalnih modernih boja i dopadljivih aksesoara te svojom pojavom i izgledom može savršeno da istakne vaš životni stil i karakter. To su prepoznale i neke slavne ličnosti kao što su pevačica Lilly Allen i Ken Block, jedan od najatraktivnijih kaskadera i trkačkih vozača na svetu.

Ne zaboravite koliko je važno biti fokusiran na sigurnost. Ovaj automobil se izuzetno pokazao na međunarodnim bezbednosnim testovima gde je sa najvišom ocenom ispunio visoke kriterijume. Po želji kupaca, može biti opremljen i modernim tehnologijama kao što su čitanje saobraćajnih znakova ili pomoć pri parkiranju, kada umesto vozača automobil sam okreće volan pri parkiranju. To može biti i zabavno, zar ne?

NewFordFocus_03

Kada govorimo o zabavi, obratite pažnju na napredni SYNC uređaj. Tu je da sasluša vaše glasovne komande i da vam asistira pri izboru multimedijalnog sadržaja i korišćenju mobilnog telefona, čija se prekomerna upotreba ne preporučuje zbog zdravlja.

U zdravom telu zdrav duh. U Focusu ćete uvek osećati izvesnu dozu “zdravih” sportskih gena i zbog njegovog sportskog nasleđa, koje supromovisali legendarni vozači i svetski reli šampioni Collin McRae, Carlos Sainz, Marcus Gronholm

Trenutno ga u fokus javnosti stavljaju i odlični uslovi za kupovinu. Ford finansiranje omogućava beskamatni kredit za iznos do 9.000 evra, uz četvorogodišnji period otplate.

Autodesk VRED Professional 2014 SR1

Da li ste Focus-irani?

Autor: Promo
Foto: Promo