Početna Gradske teme Današnji “Heroj dana” je Ženja Trbojević

Današnji “Heroj dana” je Ženja Trbojević

Kao nastavak akcije “Heroj ulice” iz prošle godine, Grad Novi Sad pokrenuo je novu – “Heroj dana” u kojoj će Novosađani predlagati svoje heroje koji im pomažu da što bezbednije i humanije provedu vreme pandemije.

Današnji “Heroj dana” je Ženja Trbojević, vlasnica renomiranog novosadskog kozmetičkog salona „Sože beauty“, koja je poznanicima i prijateljima koji rade u Domu zdravlja Novi Sad, Domu zdravlja i Domu za stare Sombor, Kliničkom centru Vojvodine, te nekolicini apoteka, benzinskih pumpi i trgovina u svom okruženju poklonila više od 200 zaštitnih vizira. – Apotekari, medicinsko osoblje i trgovci koji su svakodnevno u kontaktu sa ljudima moraju da budu pod zaštitom kako bi sačuvali svoje, ali i zdravlje svih nas, to je apsolutni imperativ – rekla je Ženja, zbog čega je ona pravi “Heroj dana”.

Medicinski radnici, apotekari, radnici gradske čistoće, prodavci u samoposlugama, volonteri, dostavljači hrane pa i naši stari sugrađani koji svojim ostankom u samoizolaciji čine da nam svim vreme pandemije prođe što bezbednije i humanije – svi su oni naši “Heroji dana”.

Pošaljite svoje predloge i pomozite nam da ih sve predstavimo javnosti i istaknemo koliko nam je važno to što rade. Svoje predloge pošaljite nam e-mail adresu: herojulice021@gmail.com

Medijski pokrovitelji akcije su Color Media Communications, list “Dnevnik”, Novosadska TV i TV Dunav.

Sponzor akcije je AMS osiguranje.

Autor: NsHronika
Foto: Privatna arhiva