Početna Gradske teme Današnji “Heroji dana” su radnici Pošte Srbije

Današnji “Heroji dana” su radnici Pošte Srbije

Kao nastavak akcije “Heroj ulice” iz prošle godine, Grad Novi Sad pokrenuo je novu – “Heroj dana” u kojoj će Novosađani predlagati svoje heroje koji im pomažu da što bezbednije i humanije provedu vreme pandemije.

Današnji “Heroji dana” su radnici Pošte Srbije koji nesebično obavljaju sve radne zadatke iz domena svog poslovanja, kao i društveno-odgovorne poslove koji su, zbog proglašenja vanrednog stanja, stavljeni pred njih. Pored stalne izloženosti i pretnje da budu zaraženi virusom korona, radnici Pošte Srbije su svakodnevno na adresama svojih korisnika, uslužujuči ih u vreme zabrane kretanja, tokom vikenda i verskih praznika. Ovi hrabri ljudi i u vanrednim okolnostima donose penzije na kućnu adresu najstarijim sugradanima kojima je ograničeno kretanje, uz obavljanje svih drugih redovnih usluga. Radnici Pošte Srbije uvek su uz svoje korisnike i zbog toga su pravi “Heroji dana”!

Medicinski radnici, apotekari, radnici gradske čistoće, prodavci u samoposlugama, volonteri, dostavljači hrane pa i naši stari sugrađani koji svojim ostankom u samoizolaciji čine da nam svim vreme pandemije prođe što bezbednije i humanije – svi su oni naši “Heroji dana”.

Pošaljite svoje predloge i pomozite nam da ih sve predstavimo javnosti i istaknemo koliko nam je važno to što rade. Svoje predloge pošaljite nam e-mail adresu: herojulice021@gmail.com

Medijski pokrovitelji akcije su Color Media Communications, list “Dnevnik”, Novosadska TV i TV Dunav.

Sponzor akcije je AMS osiguranje.

Autor: NsHronika
Foto: Privatna arhiva