Početna Gradske teme Digitalizacija stiže i na autobuska stajališta

Digitalizacija stiže i na autobuska stajališta

0

Na pet autobuskih stajališta u gradu biće postavljeni interaktivni paneli putem kojih će građani moći da se informišu o dešavanjima u Novom Sadu, vremenskoj prognozi i pročitaju servisne informacije, a za posetioce našeg grada biće i preporuke šta da obiđu.

Kako piše Dnevnik, klikom na određenu oblast na interaktivnom panelu, korisnicima svih uzrasta, biće dostupne servisne informacije, najnovije vesti sa zvaničnog portala Grada i vremenski uslovi za taj dan i prognoza za sutrašnji, pogled na kalendar događaja, odnosno listu najznačajnijih događaja i manifestacija koji predstoje. Domaći i strani gosti grada će imati priliku da saznaju koje znamenitosti u Novom Sadu mogu obići, a na panelima će biti ispisani i najvažniji brojevi telefona dostupni za brze pozive.

Interaktivni paneli naći će se na stajalištima u Ulici Maksima Gorkog kod platoa Spensa, ispred „Bazara” na Bulevaru Mihajla Pupina i kod pothodnika u istoj ulici, zatim ispred šoping centra „Promenada” i u Ulici Žarka Zrenjanina.

Korisnici će na stajalištima s interaktivnim panelima u toku pregledanja željenih, odnosno odabranih sadržaja, moći da popune i upitnik u kojem će moći da ocene kvalitet usluga Javnog gradskog saobraćajnog preduzeća „Novi Sad”.

Izvor: Dnevnik
Foto: Pixabay