Početna Gradske teme Domovi na Limanu i Novom naselju čekaju remont

Domovi na Limanu i Novom naselju čekaju remont

0

Gerontološki centar “Novi Sad” planira građevinske radove u objekatima te ustanove socijalne zaštite na Limanu i Novom naselju.

Imajući u vidu da je nedavno raspisan tender za taj posao radovi će verovatno početi na proleće. Procenjena vrdnost javne nabavke je više od 13,5 miliona dinara, bez PDV-a (13.541.667), a s izvođačima će biti zaključen ugovor na godinu dana.

Ustanova socijalne zaštite, inače, u domu “Liman” planira zamenu i dogradnju instalacija za automatsku dojavu požara, dok su u objektu na Novom naselju predviđeni radovi na elektroinstalacijama za priključenje opreme u centralnoj kuhinji.

Ponude na tender Gerontološkog centra podnose se do 8. februara, a nakon toga će nadležni u toj ustanovi doneti odluku o dodeli ugovora ili, pak, obustavi postupka. Imajući u vidu sve rokove, te vreme neiophodno za uvođenje izvođača u posao, radovi će verovatno početi na proleće i, kako je u tenderskoj dokumentaciji objašnjeno, biće realizovani u skladu s kućnim redom u domovima, kao i potrebama korisnika.

Izvor: Dnevnik
Foto: Wikipedia