Početna Gradske teme Družite se sa životinjama kroz izložbu “Proširena stvarnost” u šoping centru Promenada

Družite se sa životinjama kroz izložbu “Proširena stvarnost” u šoping centru Promenada

Izložba “Proširena stvarnost” (Augmented reality) otvorena je od juče u šoping centru “Promenada”, kao velika atrakcija za mališane, ali i za starije posetioce.

Razgovarajte sa pandom, đuskajte sa majmunon, plivajte sa delfinom ili pak sretnite nosoroga i pozdravite se sa slonom i pingvinom – sve ovo moguće je putem virtuelne prezentacije na drugom spratu “Promenade”, ispred bioskopa. U pitanju je multimedijalni projekat, koji omogućava posetiocima da osete kako je to biti okružen životinjama ili biti na nekoj potpuno novoj lokaciji.

3D “Proširena stvarnost” kombinuje elemente stvarnog i digitalnog sveta u jednoj celini. Iskusite kako je to naći se u egzotičnom prostoru, sa nekim od najpoznatijih divljih životinja i ostvarite interakciju sa njima u realnom vremenu i digitalnom prostoru.

Ostvarite interakciju sa životinjama. Možete da podesite iskustvo proširene stvarnosti, ukoliko želite interakciju sa određenom životinjom, ili uživate u standardnom modu, sa velikim izborom životinja.

“National Geographic” je u partnerstvu sa kompanijom “INDE Appshaker” kreirao “Air, Land & Sea AR” izložbu, kako bi korisnicima omogućili jedinstvenu priliku da putuju na neke neverovatne lokacije. Izložba omogućava posetiocima da upoznaju raznovrstan spektar životinja i raznovrsnih mesta poput Afrike i Arktika, dok životinje šetaju, jedu travu, piju vodu i komuniciraju sa okolinom oko sebe.

Azija ima neke od najraznovrsnijih i jedinstvenih vrsta divljih životinja na planeti. “Jurney to Asia AR” izložba nudi jedinstven susret sa nekim od spektakularnih stvorenja iz ovog dela sveta, tako što omogućava posetiocima da izbliza iskuse kako je to družiti se sa pandama, azijskim slonovima, komodo zmajem i orangutanom.

Izložba će trajati do 29. septembra.

Izvor: 021
Foto: Promo