Početna Gradske teme Edukativne radionice u OŠ “Mihajlo Pupin” u Veterniku

Edukativne radionice u OŠ “Mihajlo Pupin” u Veterniku

Osnovna_kola_Mihajlo_Pupin_Veternik

Osnovna škola “Mihajlo Pupin” iz Veternika, organizuje od 24. do 28. avgusta dva međunarodna projekta “Aktivan raspust – I ovaj raspust smo u školi” i “Matematičko-programerski kamp”, koji obuhvataju radionice koje će se održavati u Ulici Kralja Aleksandra 38.

Pored učenika i nastavnika ove škole, učesnici u ovim projektima biće i učenici i nastavnici iz OŠ “Jovan Tomašević” iz Virpazara u Crnoj Gori i iz OŠ “Vuk Karadžić” iz Bijeljine, Republika Srpska.

Svakog dana biće nekoliko tematskih radionica i trajaće od 8.30 do 12 časova. Već prvog dana učenici će uživati u filmskoj radionici, biće vredni oni koji vole matematiku i karate, kao i mali programeri. U utorak će se vredno računati, ali i kuvati i jesti uz projekcije filmova.

Sreda je rezervisana opet za matematičare i ljubitelje filma, ali i za one koji vole da plešu i šiju. Sledećeg dana će se opet igrati jednačinama i brojevima, programirati, kuvati, biti u društvu poznatih književnika koje će glumiti njihovi drugari. Poslednji dan uživaće uz svirku prvaka i premijeri učeničkog filma.

Autor: 021.rs
Foto: Wikipedia, Micki