Početna Gradske teme Edymax otvorio predstavništvo u Novom Sadu

Edymax otvorio predstavništvo u Novom Sadu

0

Edymax 2(otvaranje) (1)

Danas je u Novom Sadu otvoreno prvo predstavništvo Edymax agencije iz Slovačke, koja će se baviti zapošljavanjem ljudi iz Sbije. Edymax je jedna od vodećih agencija za zapošljavanje u celom regionu. Trenutno se otvaraju predstavništva u 6 zemalja regiona. Prvo predstavništvo ove agencije u Novom Sadu imaće ulogu korisničkog servisa za informisanje i usmeravanje kandidata na poslovne ponude koje nudi Edymax iz Mađarske.

Firma Edymax je osnovana 2003. godine u mestu Bardejov (Slovačka), kao regionalna agencija, koja je zahvaljujući dinamici i profesionalnom pristupu prilikom pružanja usluga uspela za vrlo kratko vreme da zauzme značajno mesto na tržištu agencija za ljudske resurse i to ne samo u Slovačkoj, već i u drugim zemljama u kojima deluje.

Edymax 1

Naša najbolja reklama jeste zadovoljstvo naših klijenata, bilo da se radi o regionalnim poslodavcima ili o nadnacionalnim koncernima, kojima je firma Edymax postala strateški partner. Naši uspesi nas obavezuju da postižemo što bolje rezultate i da poboljšavamo svoje aktivnosti i usluge za privremeno ustupljene radnike, koji za našu firmu predstavljaju prioritet, a čije zadovoljstvo poslom je naš najviši cilj – izjavio je Marek Kuchta CEO cele grupacije Edymax. On takođe ističe da su prednosti firme, pre svega, profesionalnost, stručnost, pouzdanost, fleksibilnost i jaka pozadina, koju su u toku 12 godina poslovne delatnosti izgradili. Zaposlili su već preko 80 000 zadovoljnih radnika, koji su najbolja referenca firme Edymax.

Zaposleni će preko Edymax-a odlaziti na tržište radne snage Evropske unije, pogotovu u Slovačku. Ono što karakteriše agenciju Edymax, a ujedno je izdvaja od drugih agencija koje deluju na ovim prostorima, je to što će svi angažovani poslove dobijati sa potpuno legalnim statusom, boravišnom i radnom dozvolom u zemljama Evropske unije.

Paralelno sa otvaranjem kancelarije u Srbiji pokrenut je i portal www.posaoodmah.rs, na kome će zainterovani radnici moći da pogledaju ponudu radnih mesta.

Otvaranje prve poslovnice agencije Edymax u Srbiji uveličale su mnogobrojne zvanice iz Vlade AP Vojvodine, Ambasade Slovačke u Srbiji, Nacionalne službe za zapošljavanje i drugih mnogobrojnih institucija i kompanija.

Autor: NsHronika