Početna Gradske teme Ekipa “Južnog vetra” na otvaranju novog bioskopa Cineplexx u “Promenadi”

Ekipa “Južnog vetra” na otvaranju novog bioskopa Cineplexx u “Promenadi”

0

Bioskop Cineplexx u “Promenadi” otvoriće specijalna projekcija domaćeg filmskog hita “Južni vetar” koji je do sada pogledalo više od 300.000 ljudi.

Specijalnoj projekciji, u četvrtak, 15. novembra, prisustvovaće deo autoske i glumačke ekipe ovog filma koja će pozdraviti publiku. Zbog velikog interesovanja, organizovano je više projekcija filma “Južni vetar” i to u 20:45h, u
21:30h i u 22 sata.

Na otvaranju Cineplexx Promenade biće održana i projekcija popularnog filma “Burn The Stage” u 21 čas.

Početak prodaje ulaznica je u 19 časova u Cineplexx Promenadi.

Dan nakon otvaranja, 16. novembra, Cineplexx Promenada poklanja akciju “1+1” kada će svaki posetilac uz jednu kupljenu kartu, za bilo koji film u bilo kom formatu, drugu dobiti na poklon. U prodaji će biti ulaznice za sve aktuelne filmske naslove koji uključuju filmove u standardnoj, 3D tehnologiji, kao i u MX4D tehnologiji. Ljubitelji sedme umetnosti imaće priliku da pogledaju najnovija filmska ostvarenja kao što su “Južni vetar”, “Fantastične zveri 2: Grindelvaldovi zločini”, “Ono što nas ne ubije”, “Operacija Overlod”, “Zaspanka za vojnika” i druge.

Bioskop Cineplexx Promenada će imati osam sala kapaciteta od 1.246 sedišta. Jedna od sala biće opremljena MX4D tehnologijom, odobrenom od strane Holivudskih studija koji prikazuju blokbastere u 4D tehnologiji sa čak 14 različitih specijalnih efekata. Sve sale će biti opremljene RealD 3D sistemom, najnovijim laserskim projektorima, kao i vrhunskim procesorima zvuka.

Svi ljubitelji bioskopa biće u prilici da iskuse gledanje filmova u udobnim sofama. Parovi će imati priliku da film gledaju u ljubavnim sedištima, koja će biti zastupljena u svim salama, a poseban komfor pružiće specijalna VIP Premium sedišta sa dodatkom taburea za noge.

Izvor: 021
Foto: Promo