Početna Gradske teme Finale takmičenja “Radio battle”: Neka “O radio” pobedi!

Finale takmičenja “Radio battle”: Neka “O radio” pobedi!

0

1606330_1414353952198057_4962158725065972090_o

Najmlađi radio u Srbiji, Omladinski “O radio” RTV-a, sutra 15. marta učestvuje na finalnom takmičenju “Radio battle” koje se održava u Milanu.

Čitava “borba” trajaće sat vremena, a u tom periodu di-džejevi će emitovati muziku iz svoje zemlje. Cilj “bitke” je da publika sluša program i putemTvitera glasa za najbolje. Slušaoci širom Evrope moći će da glasaju tokom tih sat vremena, a za ekipu “O radija”, glasanje je moguće uz haštag #radiobattleRS. Najveći broj tvitova donosi pobedu. Protivnici novosadskim “omladincima” u velikom finalu biće radio stanice iz Letonije i Estonije. Četiri ekipe boriće se za što više glasova na Tviteru, kako bi odnelii titlu najboljeg u Evropi.

Kako biste i vi učestvovali u ovoj jedinsvenoj, dugačijoj i zanimljivoj žurci, budite 15. marta na www.oradio.rs i uživo slušajte program iz Milana.

Komandanti O armije biće voditeljski dvojac Aleksandar Mladenović i Sofija Balać.

Sudije i kontrolori biće u domaćinskom studiju u Milanu, odakle će Filipo Solibelo komunicirati sa takmičarima, a ceo program biće na engleskom jeziku. Neka najmlađi budu i najbolji. Podržite ih tako što ćete sutra uveče glasati na tviteru putem haštaga #radiobattleRS

Neka O radio pobedi!

Autor: nshronika.rs