Početna Gradske teme Izmena trasa gradskog prevoza tokom Novosadskog maratona

Izmena trasa gradskog prevoza tokom Novosadskog maratona

Zbog održavanja Novosadskog maratona 14. oktobra u periodu od 9 i 45 do 16 časova doći će do privremene izmene na gradskim linijama 1, 6, 7A/B, 8, 11A/B, 12 i 13.

LINIJE 1 i 8

Autobusi na ovim linijama okretanje na Limanu obavljaju desnim skretanjem iz Fruškogorske ulice u Ulicu Narodnog fronta, zatim ulaze desno na Bulevar oslobođenja iz koga skreću desno na Bulevar cara Lazara i saobraćaju do Fruškogorske ulice, odakle nastavljaju postojećom (redovnom) trasom.

Vreme do sledećeg polaska autobusi izdržavaju na stajalištu Narodni front – Fruškogorska ulica.

LINIJE 6, 11A/B, 12

Vozila na ovim linijama neće saobraćati za vreme trajanja Novosadskog maratona.

LINIJA 7A

Iz Ulice Narodnog fronta autobusi skreću desno u Balzakovu ulicu, zatim levo na Bulevar cara Lazara, desno u Ulicu cara Dušana, levo u Futošku ulicu, te Futoškim putem nastavljaju Bulevarom kneza Miloša i dalje redovnom trasom.

LINIJA 7B

Umesto Bulevarom patrijarha Pavla autobusi će saobraćati Futoškim putem, Futoškom ulicom, odakle će skretati desno u Ulicu cara Dušana, zatim levo na Bulevar cara Lazara, desno u Balzakovu ulicu do Ulice Narodnog fronta i nastavljati redovnom trasom.

LINIJA BROJ 13

U smeru sa Detelinare autobusi na raskrsnici sa Bulevarom Evrope i Futoškom ulicom skreću levo u Futošku ulicu, desno u Ulicu cara Dušana, levo na Bulevar cara Lazara do Bulevara oslobođenja i dalje nastavljaju redovnom trasom.

Autobusi okretanje na Limanu obavljaju desnim skretanjem u Fruškogorsku ulicu sa Bulevara cara Lazara, ulaze desno u Ulicu Narodnog fronta, zatim desno na Bulevar oslobođenja, odakle nastavljaju postojećom (redovnom) trasom.

Vreme do sledećeg polaska autobusi izdržavaju na stajalištu Narodni front – Fruškogorska ulica.

Autobusi na izmenjenom delu trase koristiće postojeća stajališta drugih linija.

Izvor: nsuzivo.rs
Foto: Pixabay