Početna Gradske teme Konferencija iz oblasti projektnog menadžmenta na FTN

Konferencija iz oblasti projektnog menadžmenta na FTN

ftn_amfiteatar

U ponedeljak 25. maja na Fakultetu tehničkih nauka biće organizovana konferencija iz oblasti projektnog menadžmenta “Okreni se budućnosti”. Na konferenciji će se govoriti o aktuelnim trendovima kada je u pitanju upravljanje projektima, ali i samom značaju jednog od najtraženijih zanimanja današnjice. Konferencija će okupiti profesionalce u oblasti projektnog menadžmenta, kao i studente kojima je cilj da se ovim zanimanjem bave u budućnosti.
Neke od teme o kojima će se govoriti su: projekti koje podržava i finansira Evropska unija, karijera projektnog menadžera i upravljanje talentima, novi izazovi u građevinskoj industriji Srbije, metodologija modernog načina poslovanja, itd. Takođe će biti predstavljeni i dobri studentski radovi u oblasti projektnog menadžmenta.
Konferencija se održava u ponedeljak 25. maja sa početkom u 9:30h na Fakultetu tehničkih nauka u amfiteatru Nikola Tesla (A1). Organizator je FTN u partnerstvu sa PMI ogrankom Srbija (PMI – Project Management Institute je vodeća svetska neprofitna asocijacija upravljanje projektima, programom i portfeljom. Postoji već 46 godina i ima lokalne ogranke u 280 zemalja).

Autor i foto: 021.rs