Početna Gradske teme Košarkom protiv nasilja nad ženama!

Košarkom protiv nasilja nad ženama!

protiv nasilja

Takmičenje u šutiranju trojki i slobodnih bacanja na košarkaškom terenu novosadskog Štranda, u subotu, 29. avgusta 2015. godine od 16 časova. Takmičite se u paru sa nekom od novosadskih košarkašica i na taj način doprinesite pokretanju Radionice za izradu igračaka namenjene ženama koje su preživale porodično ili partnersko nasilje.

Ukoliko ne želite da se takmičite pokretanju Radionice možete doprineti i donacijom ili kupovinom nekih od proizvoda tokom trajanja takmičenja. Svaki dinar prikupljen u akciji „Košarkom protiv nasilja nad ženama“ biće udvostručen sredstvima fondacije „Trag“ koja takođe podržava pokretanje Radionice za izradu igračaka.

Košarkašice koje učestvuju u takmičenju su: Slobodanka Tuvić Maksimović, Dejana Cvjetan, Jasmina Juras, veteranke Zorica Milojković, Milana Savić, Neda Vrebac i Magdolna Lajhtner i predstavnice Ženske košarkaške akademije, Nataša Vuković, Lara Radulović i Jelena Stamenković. Prijavu za učešće potrebno je poslati na cazs.info@gmail.com ili se javiti na 063 813 89 88, a na dan takmičenja uplatiti 300 dinara na štandu Radionice za izradu igračaka, kao doprinos akciji.

Dobro došli su svi, bez obzira na pol, godine i košarkaško znanje.

Vidimo se!

Izvor: Centar za afirmaciju žena u sportu
Foto: Facebook