Početna Gradske teme Ksenija Jovanović Balaban: Imidž grada treba plasirati na najvišem nivou – jer...

Ksenija Jovanović Balaban: Imidž grada treba plasirati na najvišem nivou – jer naš Novi Sad to zaslužuje!

0

Ksenija Balaban Jovanovic

Ksenija Jovanović Balaban, novinarka Radio Televizije Vojvodine, prepoznatljivog autorskog pečata, koju smo gledali u emisijama “U prolazu” i “Danas”, kao i u kvizu “Upitnik”, te slušali na radiju “Stotka” danas se bavi uredničkim poslovima, ali se ponekada sa setom seća svojih početaka. Kao žena i uzorna građanka grada Novog Sada popričala je sa nama o predstojećim izborima, i odgovorila na pitanja šta misli o radu Gradske vlade u protekle tri godine i šta je to što bi nova vlast u gradu trebalo prvo da uradi…

Kako komentarišete rad Gradske vlade u protekle tri i po godine?

– Ne preterano! Verujem da je u proteklom periodu bilo problema u drugim sektorima, ali to ne opravdava postupak gradske vlasti u domenu kulture – ukidanje radnih mesta u pozorištima i javnim institucijama.

Šta bi nova vlast u gradu trebalo prvo da uradi?

– Nova gradska vlast bi veoma ozbiljno morala da se fokusira na izgradnju imidža grada koji je nominovan za jednu od hit evropskih turistickih destinacija 2016. godine, tekuće probleme rešavati operativno – imidž grada plasirati na najvišem nivou… Jer naš Novi Sad to zaslužuje!

Ko bi, po vašem mišljenju, bio idealan gradonačelnik Novog Sada?

– Jovan Dejanović ili bar neko sličan njemu.

Autor: Tamara Kovačević
Foto: Privatna arhiva