Početna Gradske teme Mališani uživali uz zaboravljene igre za decu, a odrasli uz Zumbu i...

Mališani uživali uz zaboravljene igre za decu, a odrasli uz Zumbu i SER Žile Bend na Štrand Summer Festu

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 21. juna, otvoren je drugi po redu “Štrand Summer Fest”.

Sve do 20. avgusta, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, dečije radionice i maskenbali, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, vežbanje i još mnogo drugih aktivnosti.

Juče su najmlađi Štrandaroši uživali u zabavnim zaboravljenim dečijim igrama, a nakon njih, s početkom u 20 časova, kukove su razmrdali i stariji Štrandaroši uz Zumba Fitness Summer Party i prelepo subotnje veče proveli uz dobru muziku, ples i odličnu energiju.

Svi koji vole da đuskaju i vežbaju istovremeno, okupili su se na Zumba Fitness Summer Party koji je vodila instruktorka Mirjana Vavan Mima. Sjajna atmosfera vladala je ispod Mosta slobode, a svi koji žele da vežbaju zumbu neka se pridruže naredne nedelje od 20h na Štrand Summer Festu.

Nakon toga, publiku je zabavljao i SER Žile Bend uz odlične ritmove.

Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linku www.color.rs/strandsummerfest2018, a pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest

Festival se organizuje uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu, Fuzetea, Di Luna Sangria.

Organizatori festivala su kompanije Color Media Communications, Ninamedia, Petrovaradin medija i Color Media Events.

Autor: NsHronika