Početna Gradske teme Moto-zeke stižu u Dom za decu u Veterniku

Moto-zeke stižu u Dom za decu u Veterniku

easter-egg-1625176-640x480

Udruženje motorista “Apostoli” i ove godine organizuje tradicionalnu uskršnju akciju “Moto-zeka” i to u subotu, 30. aprila. U okviru akcije, motoristi zajedno sa prijateljima i članovima brojnih drugih novosadskih moto-klubova, posetiće Dom za decu i omladinu ometenu u razvoju u Veterniku, kojima će podeliti slatkiše i farbana jaja.

Početak akcije je u 10 časova ispred “NS Caffea” u Ulici Branimira Ćosića 8, odakle kolona motorista u 10:30 časova kreće ka Veterniku.

Nakon povratka iz Veternika i druženja sa decom iz Doma, drugo poluvreme subotnje akcije “Moto Zeka” odigraće se u prostorijama Moto kluba “Otpisani” u Sremskoj Kamenici. Domaćini će prirediti Prvi novosadski bajkerski višeboj, a potom sledi žurka na koju su dobrodošli koji vole rokenrol.

– U bajkerskom višeboju ekipe će se takmičiti u pikadu, stonom tenisu, bacanju gume na šiljak, nadvlačenju konopa i igri “Miletić”, odnosno bacanju pivskih čepova jednom rukom, podignutom do ramena, identičnoj pozi čuvenog spomenika u centru grada – kaže predsednik “Otpisanih” Jovan Marjanović-Vanjus i dodaje da će pobedniku višeboja pripasti unikatni trofej.

Posle višeboja, od 21 sat, počinje žurka, na dva stejdža. Na “Bašta stejdžu” nastupa bend “Đarma i metkovi”, a u “Podrum stejdžu” muziku pušta DJ Pako.

– Žurka je otvorenog tipa i namenjena je svim ljubiteljima rokenrola, a za dolazak na nju nisu neophodne boje, motori i kožni prsluci – poručio je Vanjus.

Izvor: Mojnovisad.com
Foto: Ilustracija/Freeimages