Početna Gradske teme Najavljen Sajam automobila u Novom Sadu

Najavljen Sajam automobila u Novom Sadu

Nakon tri godine, u Novom Sadu ponovo će se održati Sajam automobila. Od 25. oktobra, posetioci će moći da vide više od 40 automobilskih brendova, 30 premijera, old tajmere, kao i tjuning šou.

Nakon sajma u Frankfurtu novi A8 biće prikazan upravo u Novom Sadu, na predstojećem petodnevnom sajmu automobila.

Uz trideset premijera, organizatori najavljuju stručna predavanja o saobraćaju, popuste i do 12 hiljada evra, osiguranja, nagradne igre i druge prateće sadržaje. Ove godine, paralelno će se održavati i sajam saobraćaja.

“Uz to, u saradnji sa Savezom vozača Vojvodine pripremo i niz edukativnih programa koji su posvećeni bezbednsoti u saobraćaju. Gradska uprava za saobraćaj u Hali 2 realizuje program koji je posvećen unapređenju bezbednosti dece u saobraćaju sa akcentom na pravilno učešče u saobraćaju i povećanju njihove bezbednosti”, kaže Boris Nadlukač, izvršni direktor za sajamsku delatnost Novosadskog sajma.

Zanimljiv posetiocima mogao bi da bude i tjuning šou, predviđen za subotu.

“Više od sto automobila, u različitim kategorijama, neki fabrički automobili koji imaju izmenjen izgled, spojlere, atraktivne felne, zanimljivu boju, snažno ozvučenje. To je jedan deo. Imamo takođe i jedan broj diftera, ima tridesetak drift vozača. To su mlade auto discipline u kojima se automobili kreću po stazi bočno. Biće prisutno pet do deset vozača, jedan je iz Hrvatske stiže”, kaže Aleksandar Jokić, predsednik Auto tjuning kluba.

Za petak je najavljen porodični dan, kada će cela porodica moći da uđe po ceni jedne ulaznice. Inače, pojedinačne ulaznice će koštati 300 dinara, dok za grupe sa 15 i više ljudi, ulaz na sajam će koštati 200 dinara.

Izvor: RTV
Foto: sajam.net