Početna Gradske teme Novosađanin svakodnevno donira obroke ekipi Službe kućnog lečenja i nege DZNS

Novosađanin svakodnevno donira obroke ekipi Službe kućnog lečenja i nege DZNS

0

U trenutnoj situaciji u agresivnoj borbi protiv virusa korona, veoma je važna solidarnost i pomoć drugima, kako bismo što lakše prebrodili ova teška vremena, što se naročito odnosi na naše najugroženije sugrađane, ali i one koji brinu o našem zdravlju.

Zoran Keleman, vlasnik preduzeća “Nova oprema” d.o.o. iz Novog Sada koje se bavi uvozom, prodajom i servisiranjem komunalnih mašina i rezervnih delova renomiranih evropskih proizvođača, pokrenuo je dirljivu inicijativu da, o svom sopstvenom trošku, do kraja aprila svakodnevno donira obroke za 15 ekipa medicinskih radnika iz Službe kućnog lečenja i nege Doma zdravlja “Novi Sad”.

Zoran obroke poručuje iz restorana “Šampanjac” za one koju su svakodnevno na terenu tokom pandemje virusa korona.

– Lično smatram da je velika odgovornost na zdravstvenim radnicima koji su svakodnevno na terenu u ovim teškim vremenima. Sada, kada se ceo svet susreće sa opakim virusom, “Nova oprema”, kao društveno-odgovorna kompanija, odlučila je da jednim delom olakša ove teške dane medicinskom osoblju koje obilazi ležeće pacijente na teritoriji grada Novog Sada i prigradskih naselja. Sa jasnom porukom da i u ovim teškim danima neko misli na njih – rekao je Zoran za naš portal i poručuje građanima da se pridržavaju propisanih mera zaštite i ostanu kod kuće.

Autor: NsHronika
Foto: Privatna arhiva