Početna Gradske teme Održan “Dog Show” na Štrand Summer Festu

Održan “Dog Show” na Štrand Summer Festu

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 29. juna do 31. avgusta, održaće se sada već tradicionalni Štrand Summer Fest, koji će po treći put dočekati Novosađane, ugostiti okolinu i prigrliti turiste.

Festival namenjen svima, kao uvertira za leto, organizuje se pod okriljem kompanija Color Media Communications i Ninamedia, a uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu.

Juče je na “Štrand Summer Festu” održan “Dog Show” – u sklopu kod je organizovan izbor u kategorijama za Najlepšeg psa, Najstilizovanijeg psa, Najposlušnijeg psa, a dodeljena je i Specijalna nagrada žirija.

Pedigre je pripremio vredne nagrade i pakete njihovih proizvoda i Dentastix poslastica za sve pobednike koje je birao žiri u čijem sastavu su se našli: Ceca Vasić, “Puppy Shop”, Mirjana Stamatović, “Petspaw” i Nenad Pagonis, višestruki šampion u kikboksu. Čestitamo svim pobednicima!

Sve do 31. avgusta, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – dečije radionice i maskenbali, tribine, izložbe, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, vežbanje i još mnogo drugih aktivnosti.

Festival se organizuje uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu, JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, Udruženje Petrovaradin medija, kompanije: Apatinska pivara – Jelen Pivo, i Mars sa brendovima – Orbit, Skittles i Pedigree.

Kako je bilo prethodne dve godine možete pogledati klikom na www.color.rs/strandsummerfest2018 http://www.color.rs/strandsummerfest2017/, pa i da pronađete informacije značajne za ovaj festival.

Pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest.