Početna Gradske teme Održan izbor za Miss Vojvodine

Održan izbor za Miss Vojvodine

0

miss2

U prelepom ambijentu Golf kluba “Centar” u Žablju, juče je održan izbor za Miss Vojvodine u organizaciji agencije “MISS YU” na čelu sa Vesnom Jugović. Na izboru je učestvovalo 14 devojaka, a kako kaže predsednica žirija Tanja Petrović, naša proslavljena karatistkinja, odluka nije bila ni malo laka. Pored nje, u žiriju su bili Rada Đuričin (doajen srpskog glumišta), Drago Vulinović (profesor Tai Cija), Mili Veljković (profesor tenis split metode) i Aleksa Perović (finalosta X- faktora). Titiulu Miss Vojvodine dobila je Bojana Bojanić iz Novog Sada, koja je ponela i lentu za “Promo lice Golf Centra” dok je za prvu pratilju izabrana Dragica Mihajlović, a mesto druge pratilje je pripalo Tei Živković. Novinarski žiri je za Miss fotogeničnosti izabrao Larisu Gadnjai.

miss6

Bojana Bojanić će imati tronedeljne pripreme za izbor za “Miss Srbije 2015”, koji će se održati početkom oktobra u Šimanovcima. Prve dve nedelje pripreme će se održati u mestu Porto Karas u Grčkoj a završne pripreme će biti u Beogradu. Aktuelnoj Miss Vojvodine obezbeđena je i stipendija za školovanje na R&B koledžu, jer je jedna od glavnih misija agencije “MISS YU” da hrani duhovne vrednosti. Sve učesnice su dobile na poklon školu golfa a pobednica je dobila člansku kartu od predsednik Golf kluba Centar, Saše Jokića koji nije krio oduševljenje manifestacijom koja se savršeno uklopila u ambijent, jer je i sam golf jedan elegantan, graciozan i lep sport, pa samim tim i ideja da se praznik lepote održi baš ovde, nije slučajna.

miss8

Izabrali smo devojku koja će naslediti ikone poput Sanje Papić, Nine Seničar koje su napravile neverovatan uspeh na svetskoj sceni. Ako je Dostojevski rekao da će lepota spasiti svet, onda treba verovati u to i u svemu nalaziti samo ono što je obličje dobrote i lepote. Realnost u kojoj živimo može postati čudesna samo ako mi o njoj tako razmišljamo“, izjavila je Vesna Jugović koja već 20 godina uspešno vodi agenciju “MISS YU” , iza koje stoji preko trista podeljenih stipendija za školovanje i mnoštvo, sada već uspešnih žena koje su svoj put ka uspehu izgradile upravo uz pomoć ove agencije.

miss3

miss7

miss5

miss4

Autor: Bojana Šević, NsHronika.rs
Foto: Branko Lučić