Početna Gradske teme Otvoren račun za pomoć porodici sa Telepa koja je sve izgubila u...

Otvoren račun za pomoć porodici sa Telepa koja je sve izgubila u požaru

0

Građani koji su voljni da pomognu sedmočlanoj porodici, koja je izgubila sve u požaru na Telepu proteklog petka, sada mogu da uplate i željeni iznos na tekući račun.

Novosađani uveliko prikupljaju potrepštine u vidu garderobe, sredstava za higijenu i drugih stvari za Olgicu Anđelković, njenog supruga i njihovo petoro dece. U požaru su ostali bez svih stvari, ličnih dokumenata, namirnica, pa i školskog pribora za decu. Porodica je trenutno u jednoj prostoriji koja im je mala, deca nemaju u čemu da idu u školu, a nedostaje im i hrane i pića. Od prvog novca do kog dođu moraju da pronađu smeštaj.

Ono što je dobra vest je da je Olgičin suprug Ajeti Fruim danas otvorio račun u “Poštanskoj štedionici”. Svako ko želi da finansijski pomogne ovoj porodici to može da učini uplatom na račun: 200 – 116858495 – 94, na ime Ajeti Fruim.

Inače, porodica nakon tragedije nije dobila nikakav zapisnik o požaru. S obzirom na to da se radi o porodici koja prima socijalnu pomoć, predali su zahtev i čekaju da od Centra za socijalni rad u najskorijem roku dobiju uverenje da se dogodio požar, što je dokument koji im je prekopotreban za dalje snalaženje i oporavak od tragedije.

Olgica, koja je dijabetičar i obolela od raka grlića materice, takođe je doživela i srčani udar, zbog čega mora da bude hospitalizovana.

Podsetimo, Olgicu direktno možete da dobijete na broj telefona 061/29-73-817 i raspitate se o načinima da pomognete Anđelkovićima.

Izvor: 021.rs
Foto: Pixabay