Početna Gradske teme Pokrajinska vlada nastavlja da ulaže u izgradnju lokalnih puteva

Pokrajinska vlada nastavlja da ulaže u izgradnju lokalnih puteva

0

Pokrajinska vlada će u ovoj i narednoj godini završiti izgradnju više od 21 kilometar lokalnih puteva u Zapadnobačkom okrugu što će stanovnicima Apatina, ali i Sombora i Kule omogućiti bolje povezivanje i veću bezbednost u saobraćaju, objavio je na svom Instagram nalogu predsednik Pokrajnske vlade Igor Mirović.

U toku su radovi na putu Stapar-Sivac, kao i na putu Kupusina-Bački Monoštor, navodi Mirović i dodaje “narednih dana posetiću vredne neimare i uveriti se u tempo i kvalitet radova. –

U proteklih pet godina uspeli smo da, iz sredstava pokrajinskog budžeta, rekonstruišemo više od 150 km lokalnih puteva na teritoriji Vojvodine i time pomognemo lokalni razvoj u manjim sredinama – ističe predsednik Pokrajnske vlade.

Nastavljamo dalje još jačim tempom jer nas očekuje i izgradnja autoputeva širom Vojvodine što je projekat od nacionalnog značaja i u čemu smo dali važan doprinos učešćem u pripremi projekata” kaže Mirović uz poruku “Srbija ide napred velikom brzinom, a Vojvodina prednjači i učestvuje u razvoju svim srcem.

Izvor: RTV.rs
Foto: